ХХ МІЖНАРОДНИЙ КУБОК «Водолія» ЗІ СТРИБКІВ У ВОДУ

     Наше місто відвідали юні плавці з Дніпропетровської, Київської, Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, а також представники інших країн — Казахстану і Болгарії. З 14 по 18 листопада в СКПБ «Водолій» 100 спортсменів різних вікових груп в рамках ХХ Міжнародного кубка зі стрибків у воду продемонстрували свою майстерність і визначили переможців трамплінів 1 і 3 м.

     На турнірі побували: міський голова Олександр Сенкевич, начальник управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Олег Машкін, депутат Миколаївської міської ради, заступник начальника управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Наталія Манзюк і депутат Миколаївської міської ради Наталія Горбенко.

     Вони вручили нагороди призерам і переможцям турніру, серед яких були і студенти спеціальності 017 Фізична культура і спорт зав.кафедри Славітяк О.С., тренер-викладач Гуменюк С.М.:

Кругліков Денис – трамплін 1 м – 1 місце; вишка – 3 місце;

Савченко Роман – трамплін 1 м – 2 місце, 3 м – 1 місце; вишка – 2 місце;

Яновська Вікторія – трамплін 1 м – 3 місце, 3 м – 2 місце;

Шелестюк Діана – трамплін 1 м – 2 місце, 3 м – 1 місце.

     Юні чемпіони підготували видовищні показові виступи. На трамплінах плавці демонстрували свої досягнення і вміння. А глядачі заслужено віддячили їм гучними оплесками.