Відкритий Кубок Львова WABBA 2020

Історія світового бодібілдингу є досить цікавою і барвистою. Вона бере свій початок від циркових акторів, яких спочатку навіть атлетами не можна було назвати. Потім своє прізвище в цю історію вписав унікальний для свого часу Євген Сандов, який першим описав методику тренувань з обтяженнями. Потім з’явилися брати Вейдер, які були фанатами тренувань і створили найбільшу і найбільш авторитетну федерацію бодібілдингу. Були Стів Рівз і Рег Парк, які стояли біля витоків змагального бодібілдингу та першими стали популяризувати його через кіно. А потім прийшов Арнольд Шварценеггер. Людина, яка просто перевернула світ бодібілдингу та стала символом цього виду спорту на довгі роки вперед. Історія вітчизняного бодібілдингу значно більш коротка, проте не менш контрастна.
23 листопада 2020 року відбувся Чемпіонат України Відкритий Кубок Львова з бодібілдингу.

За офіційними результатами Відкритого Кубку Львова 2020 року Шевченко Кирило, студент 433 групи спеціальності 017 Фізична культура і спорт, посів 1 місце в абсолютній категорії MAN PHYSIQUE з бодібілдінгу.

За цими величезними м’язами стоїть титанічна праця, регулярні тренування, залізна воля. Тільки людина, що володіє величезним прагненням, грунтовними знаннями з анатомії, фізіології, біохімії, дієтології, біомеханіки та істинним бажанням, зможе досягти високих результатів у цьому спорті. Тож ми бажаємо успіхів, досягнення цілей, сил та наснаги до нових звершень нашому студентові Шевченко Кирилу!

https://youtu.be/fnWFwPwGkkk