Всеукраїнська науково-практична конференція

       14-15 травня 202року на факультеті фізичної культури та спорту відбулася XV Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Проблеми формування здорового способу життя у студентської молоді». На конференції були представлені пошукові роботи студентів над якими вони працювали.

       Науково-дослідницька робота студентів є  продовженням та поглибленням навчального процесу. Крім того, вона дозволяє виділити з студентського колективу найбільш талановитих для подальшої цілеспрямованої підготовки висококваліфікованих працівників. Викладачі залучають студентів спеціальності до науково-дослідницької роботи з 1-го курсу навчання. Під їх керівництвом студенти вчаться аналізувати матеріал, відбирати найбільш важливий, систематизувати і порівнювати, бачити динаміку, розвивати творчі здібності.  Підсумком гурткової роботи є участь у науково-практичних конференціях.

       На конференції були розглянуті такі актуальні теми:

  • Сучасний стан та перспективи формування здоров’я студентської молоді.
  • Туризм як фактор оздоровлення студентів і перспективи його розвитку в Україні.
  • Фізичне виховання як пріоритетний фактор у формуванні здорового способу життя студентів.
  • Медико-біологічні та еколого-психологічні аспекти формування здоров’я і здорового способу життя у студентської молоді.

       За результатами проведення конференції були видані збірник та сертифікати про участь у Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції. А найкращих студентів нагородили грамотами.

Ознайомитись з програмою конференції можна тут.