ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА

Успішно завершилася практика студентів 433 та 223СК груп денної форми навчання спеціальності 017 Фізична культура і спорт факультету фізичної культури та спорту. Вона проходила відповідно до навчального плану проходження виробничої практики за профілем майбутньої роботи у МОК КДЮСШ  № 1  з 01.09.2020 по 23.10.2020 р. ( методист доц. кафедри спорту Бірюк С.В.)

На заключній конференції, що відбулася 23.10.20, зібралися дирекція, викладачі, студенти і методисти спортивної школи. Перед студентами виступив директор МОК КДЮСШ  № 1  Васильєв К.В. (тренер вищої категорії) та тренери школи. Вони об’єктивно і доброзичливо оцінили роботу студентів на цій практиці. Всі тренери-викладачі відмітили хорошу підготовку наших студентів, подякували за допомогу в організації навчальної, виховної і господарської діяльності і запросили студентів до подальшої професійної діяльності в школі.

Методист кафедри спорту доц. Бірюк С.В. відмітила , що удосконалення прикладних умінь та навичок тренерської роботи є дуже важливою складовою навчального процесу студентів. Вона подякувала дирекції школи і всім тренерам за професійну роботу і побажала успіхів їх вихованцям.