Проведення змагань “Cool games”студентами-практикантами ІІІ курсу у ЗЗСО №12 м. Миколаєва під керівництвом вчителя методиста Алєксєєвої О.В. та методиста з педагогічної практики Борецької Н.О.

З 15.03. по 19.03.2021 у ЗЗСО №12 пройшли змагання “Cool games” у ЗЗСО №12

“Студенти, активно використовували знання отриманні на практичних дисциплінах, таких як “Гімнастика та методика викладання”, “Методика проведення секційних занять в закладах загальної середньої освіти”, “Ритміка та хореографія”, “Методика проведення рухливих ігор” для проведення та організації позакласної роботи з фізичного виховання: проведення спортивних змагань з волейболу, “Cool games”, спортивного свята “Нумо, дівчата!”. Під час заходів студенти отримали навички не тільки в проведенні уроків фізичної культури але й сучасних форм організації та проведення шкільних змагань – повідомив методист практики Борецька Наталія Олександрівна.

“Особливістю “Cool Games” є те, що вони не потребують спеціальної підготовки учасників. Одна з головних цілей проведення змагань – започаткувати новий формат проведення уроків фізичної культури, зробити їх яскравими та привабливими для молоді. Тож під час заходів студенти-практиканти спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура), які теж будуть долучені до “Cool Games”, отримають практичні поради, як зробити уроки цікавими для учнів різного віку” – зазначила вчитель-методист Алєксєєва Олена Вікторівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *