Враження студентів ІІІ курсу від проходження виробничої практики у ЗЗСО №12 під керівництвом методиста практики Борецької Н.О.

«Мені дуже сподобалось працювати з дітьми, оскільки вони дружні, старанні, намагаються співпрацювати з вчителями та допомагають одне одному.

Практична робота в школі відкрила для мене можливість пізнати всі сторони педагогічної

діяльності і значно розширити мої уявлення про організацію навчально-виховного процесу.

За допомогою вчителів фізичної культури  я засвоїв багато методичних підходів до дітей. Я задоволений практикою, тому що краще ознайомився із своєю майбутньою професією, дізнався багато нового, цікавого, набув і розширив свій педагогічний досвід.» – студент ІІІ курсу Наумчук Володимир.

 

«За час проходження практики ми виконували різноманітну роботу, це і помічник класного керівника, вчитель фізичної культури, суддя та навіть учасник змагань.

Школа добре оснащена всім необхідним для повноцінного навчання дітей різного віку. Вчитель-методист  дуже допоміг під час практики освоїтися в новому колективі. Мабуть особисто для мене було найважчим це пересилити свій страх і провести перший урок.

Вчителі фізичної культури підтримували і допомагали у всьому, як і ми в свою чергу намагались братися за будь-яку роботу, бо було дуже цікаво.

Все, що спричиняло дискомфорт це велика кількість учнів на уроці, в спортивному залі займалося одразу декілька класів, але до цього звикаєш і потім це навіть прикольно)))

А взагалі враження від практики залишились набагато кращі ніж очікувала.» – студентка ІІІ курсу Прилуцька Юлія.

 

«Під час першого дня перебування в школі мене зустрів дружній і теплий колектив, який допомагав в будь-якому питанні, що стосувалося саме педагогічної практики. Вчителі фізичної культури, професіонали своєї справи вказували на всі наші помилки. Діти в школі дружні і завжди слухалися на уроках, а всі непорозуміння вирішувалися разом із вчителем фізичної культури і класним керівником. Загалом можу сказати що педагогічна практика була дуже цікавою .»- студент ІІІ курсу Донських Іван.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *