Семінар-практикум для вчителів фізичної культури з правил суддівства фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games»

16 жовтня 2023 року в місті Миколаєві відбувся «Семінар-практикум для вчителів фізичної культури з правил суддівства фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games»».

В семінарі приймала участь студентка-магістрантка спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура) Прилуцька Юлія. У межах семінару-практикуму вчителі практично випробували ігрову діяльність фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games» та набули практичних навиків для проведення відбіркового обласного етапу змагань.

Окрім того, що вчителі фізичної культури оволоділи навичками суддівства естафет COOL GAMES, то ще й поспілкувалися між собою, поділилися досвідом, адже війна забрала цю можливість.

Кафедра фізичної культури висловлює подяку організаторам, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України за надану можливість провести вищезазначений захід.

Особлива подяка нашим славетним ЗСУ за те, що вони дають нам можливість втілювати плани у життя і надалі працювати з підростаючим поколінням на благо України! Слава Україні!